call me and order photography: +66 86 769 3770 / doraedream@live.com

Modele cizme marelbo

17 February 2019 Post Comment

Echipeaza-TI Copilul cu noile Ghete Marelbo. Datorita curelelor reglabile, Care confera o sustinere Optima in timpul a tot felul de activitati, sunt o investitie Excelenta, in mai Poutine de un MINUT Copilul Tau este Gata de orice Aventura! In acelasi timp, Culoarea si designul versatil II fac o alegere potrivita pentru o multime de tinute Casual. Culori: Indigo si aramiu. Matériel: piele naturala. Intérieur: blana artificiala. Morue incaltaminte: Ghete copii MICI 37C Indigo + aramiu. Un modèle moderne, Marca Marelbo, Special dédito pentru persoanele cu un Spirit tanar. Tocul potrivit de traditionale avantajeaza persoanele Care doresc sa ofere un plus de inaltime tinutei Lor. Blana interioara Protejeaza impotriva temperaturilor scazute. Potrivite pentru plimbari sau intalniri cu prietenii.

Incaltaminte Marelbo pentru femei. Culoare: Negru. Matériel: piele naturala. Inaltime TOC: 5 cm. intérieur: blana artificiala. COD incaltaminte: Ghete DAMA 3307 Negru. Ghetele DIN piele naturala Care Poarta Marca Marelbo completeaza orice tinuta. Fiind confisquer DIN Material de calitate superioara, captusite cu blana moale, vor fi comode si pratique pentru zilele Reci de toamna si iarna. Talpa zimtata previne alunecarea, iar detaliile FAC diferenta.

Cu siguranta, Copilul Tau se va indragostiâ de aceste Ghete de la prima purtare! Culoare: Maro. Matériel: piele naturala. Intérieur: blana artificiala. COD incaltaminte: Ghete copii 3016 a Maro. Modèle extrem de soin élégant atrage privirile prin designul feminin si simplitatea formelor. Completeaza Perfect o tinuta Formata DIN Fuste, Bluze, rochii dans Culori intense. Culoare: Negru. Matériel: piele naturala. Inaltime cot: 11 cm.

inaltime cizma (de la baza tocului in sus): 32 cm. grosime pulpa: 37 cm. intérieur: blana artificiala. COD incaltaminte: Cizme DAMA 1158-1 Negru. Un modèle moderne, spécial creat pentru persoanele tinere sau cu Spirit tanar. Completeaza Perfect o tinuta Formata DIN Fuste, Pantaloni, pulovere cu Accente Indigo. Pot fi purtate dans plimbari sau la shopping. Fermoarul latéral si Culoarea ofera o Nota, de dinamism. Alege incaltamintea Marelbo DIN piele naturala pentru femei. Culoare: Indigo. Matériel: piele naturala. Temps d`inaltime TOC: 5 cm.

« Back

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sorry, the comment form is closed at this time.